Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (2.91 secunde)
1 alin. ... 55 alin. 9 din Legea nr. 317/2004, prin diverse tertipuri, printre care si sesizarea Comisiei nr. 2, sens in care am hotarat sa ne exprimam pozitia ferma in cadrul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, neparticipand la activitatea in comisiile ce au doar un rol consultativ.
Patologia este in continua crestere, este un segment de varf, atat din punct de vedere clinic cat si din punct de vedere chirurgical", precizeaza medicul primar cardiolog Alin Nicolescu, coordonatorul compartimentului Cardiologie de la Spitalul "Marie Curie".
Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu. "La noi, vin sa cumpere de la noi foarte multi turisti din Israel si Marea Britanie.
La 27 august 2004, in timpul campaniei electorale, Mona Musca imputerniceste in nume propriu o persoana care sa depuna in numele Aliantei DA o "sesizare" care nu indeplinea conditiile prevazute de art.222, alin.(2) si (3) din Codul Procedura Penala si in care se solicita sa se cerceteze legatura dintre achizitionarea de catre Adrian Nastase a terenului din strada Zambaccian si sustinerea publica in cursul cercetarii penale prin insotirea, in 1997, la sediul Parchetului General a lui Gabriel Bivolaru.
86 alin. ... 86 alin. 2 din Legea nr. 263/2010). Incadrarea intr-un grad de invaliditate a sotului supravietuitor in vederea obtinerii pensiei de urmas se poate face pana la varsta standard de pensionare de catre medicul expert al asigurarilor sociale.
Alin Nicolescu, medic primar dermatovenerologie, Secretar General al Societatii Romane de Dermatologie, Presedinte al Comisiei consultative de dermatovenerologie a Ministerului Sanatatii. ... Alin Nicolescu la conferinta de presa.
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
A doua zi, interviul a aparut pe prima pagina, cu titlul "Alin a turnat la Secu". ... Acasa am citit pe internet ce se spunea despre cazul Alin.
95, alin. ... "Din analiza Raportului comisiei parlamentare privind suspendarea Presedintelui Romaniei, Curtea Constitutionala constata ca domnul Traian Basescu (nu) a incalcat grav prevederile articolului 95, alin.
O fi Curtea Constitutionala "garantul suprematiei Constitutiei" (art.142, alin.1), insa "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii."(art.61,alin.1).
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
254 alin. ... 7 alin 1 din Legea 78/2000, dispunand totodata masura retinerii pentru 24 de ore. Astazi, 08.12.2010, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Ulterior, pe 9 mai, Stefanescu si-a sunat un prieten, pe Alin Catrina, si l-a rugat sa declare ca el a condus masina in momentul accidentului. ... Politistul, pentru a justifica emiterea autorizatiei de reparatie cu o zi inainte, a falsificat data declaratiei date de Alin Catrina prin antedatarea acesteia.
De asemenea, vor fi impuse restrictii privind depasirea si se va desfiinta giratoriul temporar care se afla acum la intersectia strazii Aries cu strada Imparatul Traian", a explicat inspectorul de politie Alin Apostol, reprezentantul Politiei Rutiere in Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova.
(2) Conducatorii prevazuti la alin. ... (3) Verificarea medicala si psihologica prevazuta la alin. (1) si (2) se efectueaza In conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului sanatatii si familiei si al ministrului lucrarilor publice, transporturilor si locuintei.
Alin Galatescu vorbeste despre relatia pe care o are cu fosta sotie, fiica lui dar si daca planuieste sa se casatoreasca din nou.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: ... In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Se determina prin aplicarea cotei prevazute la punctul 9 din prezenta declaratie asupra bazei de calcul prevazute la punctul 8 din prezenta declaratie.
google-analytics.com